Szemüveglencsék

Elmúltam 40 éves

Szemünk természetes állapota az, hogy 40 éves kor felett egyre kevésbé képes alkalmazkodni a különböző távolságokra. Tulajdonképpen ez az állapot indította el az embereket a korai szemüvegek kifejlesztésének irányába, hiszen hamar felismerték: aki nem lát megfelelően, az nehezebben látja el a munkáját, élete sokkal nehézkesebbé válik.

Ez az állítás határozottan igaz a modern időkre is, sőt. Mivel az írástudók aránya lényegesen magasabb, mint a középkorban, ezért lényegesen több embert érint a presbiópia jelensége.

Ilyenkor kezdjük el egyre messzebb tartani az olvasnivalót, egyre kevésbé élvezzük a számítógépes munkát, és egyre nehezebb lesz távolra is tekintenünk.

Természetesen van segítség, és olyan időket élünk, amikor egyre kevésbé kell kompromisszumot kötnünk.

Általános használatra  klasszikus multifokális szemüveglencsét ajánljuk, ezen belül is lehetőleg azt a modellt, amelynek segítségével az Ön hétköznapi tevékenységei a lehető legkönnyebben elvégezhetőek. Ez sokszor azt jelenti, hogy a látótér legyen a lehető legszélesebb, hiszen ki szeretne egy kulcslyukon keresztül nézni egész nap?

Azonban nem kizárólag a látótér szélessége az egyetlen ismérv, amely alapján kijelenthetjük egy multifokális szemüveglencséről, hogy tökéletes: szerencsére az optikai mérnökök folyamatosan fejlesztik ezeket a termékeket, így olyan előnyöket tudnak biztosítani egy-egy szemüveglencsénél, mint a csökkent fény esetén is kitűnő olvasási kép, tökéletes torzítás- és hintaeffektusmentes felületkialakítás, könnyű megszokási, illetve viselési helyzet.

Ezeket a jellemzőket ma már a magasabb kategóriás szemüveglencsék nagy csoportja tudja, így viszonylag könnyebb a választás.

Klasszikus multifokális szemüveglencséink elérhetőek vékonyított és fényre sötétedő kivitelben is!

Büszkén hirdetjük, hogy üzletünk Varilux multifokális lencséket ajánl. Bővebb információ: http://varilux.hu

Ha az Ön munkája, napi 2-3 óránál hosszabb ideig igényli a számítógépes tevékenységet, feltétlenül ajánljuk a munkaszemüveget/munkaprogresszív lencséket. Ezek szintén multifokális kialakításúak, azonban kifejezetten az irodai környezetre vannak optimalizálva. Így Ön a számítógép kijelzőjét látja  legkényelmesebben, lefelé tekintve olvasásra használhatja a lencséit, és ha úgynevezett beltéri modellt választ, akkor akár közlekedhet is új szemüvegével irodán belül.

Üzletünkben kiemelt figyelmet fordítunk a multifokális megoldások iránt érdeklődők szemüvegére, mind keretválasztásban, mind látásvizsgálatban. Emellett érdemes megtekinteni akciós oldalunkat is, hiszen mindig tartogatunk valamilyen lehetőséget a vásárlók részére.

%d blogger ezt szereti: